Tots els curmetratges es projectaran el dijous 19 d’octubre a les 18h als Cines Kinépolis. Entrada lliure fins a completar aforament.

FINALISTES MILLOR FICCIÓ ESPANYOLA

BARAKA de Néstor Ruiz:

En els mesos previs a la guerra de l’Iraq, Abdel i Umayr, dos germans que estan molt units, es veuran obligats a separar-se. Mesos després, amb la guerra en apogeu, es trobaran, però ja cap dels dos serà el mateix.

BUS STORY de Jorge Yudice:

Com cada matí, ell troba la xica desconeguda completament dormida en el bus. Mai ha parlat amb ella però sap on baixa. El problema és que hui no es desperta i perdrà la seua parada. Hauria d’acostar-s’hi per a despertar-la?

THE APP de Julián Merino

Benito triomfa en la vida gràcies a The App, la nova aplicació de mòbil que et garanteix la felicitat. Però, i si l’aplicació et diu que has de suïcidar-te si vols ser feliç?

EL VESTIDO de Javier Marco:

Cada dia, de camí a la faena, la mare de Sara veu un vestit en l’aparador.

CUENTA CONMIGO de David Casademunt:

A Sara, una xiqueta de 7 anys, li encisa ballar i dibuixar. Un mal dia té un atac i la porten a l’hospital. A través dels seus dibuixos, que cobren vida gràcies a la seua imaginació, serem testimonis de la seua emocionant però dura història.

 

FINALISTES MILLOR JOVE REALITZADOR/A

ABEJAS – Lucía Casañ:

Abejas conta la història de Javi i Greta, una parella que està preparada per a tindre un bebé, però l’esterilitat de Javi no ho permet, per això decideixen optar per la inseminació in vitro. No obstant això, l’elecció del seu futur infant no serà gens convencional.

AMOR DE DIOS – Jordi Núñez:

Durant els últims dies d’estiu, Paula visita a Edu en el seu nou pis a Madrid. Junts viuran un cap de setmana a plena llum entre mentides piadoses, amors no correspostos i la incertesa sobre un futur que implica certs sacrificis.

BFF – Marta López:

Dos amigues han quedat en el pis d’un xic acabat de conéixer per a sopar. Les dues se’l volen lligar: una ho està aconseguint i l’altra no. Esta és Mireia, que està atrapada en un bucle temporal i vol lligar-se al xic per orgull i per a trencar el bucle. Però després d’una llarga nit, entendrà que la seua amistat és més important… o no.

PARÁLYSIS – Alejandro Barvel:

Obsessionada amb la seua paràlisi del son, Alba intenta normalitzar la seua vida acollint Margaux, una enigmàtica estudiant d’Erasmus mentres Gnosi, un assassí d’estudiants en sèrie, camina solt per la ciutat.

PICASSO – Beatriz García:

Juan vol suïcidar-se llançant-se al buit, però té els seus dubtes. Després de decidir no botar, veu Laura en la mateixa situació que ell, i quasi per instint decideix ajudar-la. Després d’una llarga conversa amb ella per a retirar-li la idea del suïcidi del cap i aconseguir que abaixe del rastell d’on botaria, es troba novament amb el seu debat inicial.