FINALISTAS MILLOR FICCIÓ

Fotograma del curt “Ahora vuelvo”

AHORA VUELVO

Direcció: Lucas Paulino y Gabe Ibáñez
Intèrprets: Belén Cuesta, Anastasia Russo
Duració: 12:34 m.

María, una xiqueta de 7 anys, es queda sola a casa mentres la seua mare ix a comprar per al sopar. El temps tot sol s’estén fins a la nit. Quan algú truca a la porta, María dubta si és la seua mare o no.

Fotograma del curt “Hàbitat”

HÀBITAT

Direcció: Elena Escura
Intèrprets: Isabel Rocatti, Abdelatiff Hwidar, Toni Misó, Toni Agustí, Miquel Seguí, Estela Martínez
Duració: 18:05 m.

Cada dia, Marisa observa eixa casa des del carrer: l’edifici, el balcó, la vida que transita darrere del finestral. Un dia Marisa decidix fer alguna cosa que va deixar pendent: acomiadar-se.

Fotograma del curt

LA REINA DEL POP

Direcció: David Goñi
Intèrprets: Aida Gomez, Iria Sáez, Adriana Rivera
Duració: 14:00 m.

Sara acaba de cometre una bogeria. I la persona que ha vingut a la seua casa a ajudar-lo serà l’encarregada d’escoltar les raons per les quals ho ha fet. Tot sembla tindre a veure amb el popular grup de música pop espanyona “La oreja de Van Gogh” i el seu cantant. Però la primera. La de veritat. Amaia Montero.

Fotograma del curt “Malegro verte”

MALEGRO VERTE

Direcció: Nüll García
Intèrprets: Nüll García, Alba Flores
Duració: 10:00 m.

Dos amigues de l’adolescència es troben vint anys després en els banys d’un centre comercial. Una és una dona paia empresària d’èxit i l’altra una dona gitana que viu molt precàriament. Les seues vides s’han distanciat molt des d’aquells estius al poble. I ja res tornarà a ser com abans.

Fotograma del curt “Sincopat”

SINCOPAT

Direcció: Pol Diggler
Intèrprets: Núria Florensa
Duració: 13:30 m.

Ona, una executiva creativa d’una gran empresa, està a punt de llançar al mercat l’última revolució tecnològica: un dispositiu que permet escoltar música directament des del cervell.