Dijous, 13 d’octubre
PROJECCIÓ CURTMETRATGES FINALISTES
12 h. Gran Teatre Antonio Ferrandis Projecció dels deu curtmetratges finalistes (cinc per cadascuna de les dues categories) de l’edició de 2022. El jurat proposat per a la valoració dels mateixos i la designació de guanyadors estaria compost pels següents professionals valencians:

  • Presidenta: Teresa Espinosa Andreu, Regidora de Turisme, Cultura i Foc de l’Ajuntament de Paterna
  • Vocal: Teresa Cebrián, presidenta de l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual.
  • Vocal: Montse Català, cap de Cultura d’À Punt Notícies.
  • Vocal: Luis Esteban, director de Kinépolis Paterna.

PROJECCIÓ DE “EL PADRINO”
18 h. Gran Teatre Antonio Ferrandis Projecció de la pel·lícula “El Padrino” (Francis Ford Coppola, 1972), amb motiu del seu 50 aniversari.

Divendres, 14 d’octubre
PROJECCIÓ DE “ARRUGAS”
18:30 h. Gran Teatre Antonio Ferrandis Projecció de la pel·lícula “Arrugas” (Ignacio Ferreras, 2011), asada en la novel·la gràfica “Arrugues” de l’escriptor i dibuixant Paco Roca, amb signatura d’exemplars per part de l’autor. Prèviament es realitzarà un col·loqui sobre salut mental, moderat per Mon Spidey (periodista) i amb la participació de:

  • Paco Roca, il·lustrador i autor del còmic “Arrugas”
  • David Taroncher, director de SENNDA Salud Mental
  • Ramón Orozco, director del IVASS (Institut Valencià de Serveis Socials)
  • Begoña Frades, Psiquiatra. Cap de servei Hospital mitja estada de salut mental Pare Jofre Valènciaa

Dissabte, 15 d’octubre
PROJECCIÓ DE “EL REINO”
18:30 h. Cines Kinépolis Paterna Projecció de la pel·lícula “El Reino” (Rodrigo Sorogoyen, 2018), protagonitzada per Antonio de la Torre. Presentació a càrrec de l’actor.

GALA DEL VII FESTIVAL DE CINEMA DE PATERNA
21:30 h. Gran Teatre Antonio Ferrandis Gala de lliurament dels premis del Festival de Cinema de Paterna Antonio Ferrandis als curtmetratges guanyadors i a l’actor Antonio de la Torre, Premi Especial de la VII edició per la seua trajectòria cinematogràfica. Presentada per María Fuster (À Punt).

Diumenge, 16 d’octubre
PROJECCIÓ DE “ANIMAL CRACKERS”
12 h. Gran Teatre Antonio Ferrandis Projecció de la pel·lícula d’animació “Animal Crackers” (Jaime Maestro, 2017).

PROJECCIÓ DE “LLENOS DE GRACIA”
19 h. Gran Teatre Antonio Ferrandis Projecció de la pel·lícula “Llenos de Gracia” (Roberto Bueso, 2022) Col·loqui previ amb el director Roberto Bueso i part de l’elenc infantil.

Més informació i entrades per a les diferents projeccions en la nova Oficina de Turisme, al Centre d’Interpretació de la Cordà Pepín Damián (C. Major, 3).