La preestrena tindrà lloc el divendres 14 de desembre als cines Kinepolis

Dins de la seua programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de l’any, el Festival de Cinema de Paterna “Antonio Ferrandis” en col·laboració amb els cines Kinépolis València acollirà divendres que ve 14 de desembre la preestrena de “Tiempo después”, el retorn de José Luis Cuerda a la comèdia surrealista i de culte, 29 anys després de “Amanece que no es poco”.

L’acte estarà presentat per l’actor valencià Arturo Valls (“Los del túnel”, “Villaviciosa de al lado”, “El mejor verano de mi vida”), un dels integrants del repartiment coral que inclou, entre altres, a Roberto Álamo, Blanca Suárez, Antonio de la Torre, Carlos Areces, Andreu Buenafuente, Berto Romero, Raúl Cimas, Joaquín Reyes o Miguel Rellán.

En el 9177, mil anys a dalt, mil anys a baix –que tampoc cal enxampar-se els dits amb aquestes minúcies-, el món sencer –i segons alguns autors, l’univers també- s’ha vist reduït a un sol Edifici Representatiu i a uns afores bruts habitats per tots els aturats i famolencs del cosmos. Entre tots aquests desgraciats, José María decideix que, amb les dificultats que calga salvar i mitjançant la venda en l’Edifici Representatiu d’una riquíssima llimonada que ell manufactura, un altre món és possible.

La pel·lícula, que arribarà a les pantalles el divendres 28 de desembre, és una producció de “Tiempo después AIE”, Pólvora Films, Estela Films, Atresmedia Cine, Lanube Películas, El Terrat i Planar Gestao de Equipamientos Cinematográficos, con la participación de Atresmedia, Canal Sur, CMM y Movistar+ i el suport de l’ICAA, Fundación Impulsa, Junta Castella-la Manxa. La distribució és a càrrec d'”EOne Films Spain”.

Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.