Els cine Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna continuen apostant per les produccions nacionals a través de les Preestrenes del Festival de Cinema de Paterna “Antonio Ferrandis”, que recentment van inaugurar nova temporada amb “Bajo el mismo techo” i “Perdiendo el Este”.

Dins de la seua programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de l’any, els cines Kinépolis València acolliran dimarts que ve 5 de març la preestrena de “70 Binladens”, l’últim thriller dirigit per Koldo Serra (Bosque de sombras, Guernica). La projecció estarà presentada per dos dels intèrprets de la cinta, Bàrbara Goenaga (Los cronocrímenes, Agnosia, Hacerse mayor y otros problemas) i Daniel Pérez Prada (El Príncipe, Miamor perdido, Tiempo después).

Raquel (Emma Suárez) és una dona desesperada. La seua situació personal li ha portat a una conjuntura en la qual necessita 35.000 euros (coneguts col·loquialment com “70 *Binladens”), i els necessita en les pròximes 24 hores. La seua última esperança és un préstec bancari. La irrupció de dos atracadors (Nathalie Poza i Hugo Silva) quan està a punt de tancar la transacció complicarà la seua situació: el temps corre en contra seua i Raquel ha d’eixir de banc amb els diners, siga al preu que siga.

Koldo Serra diu sobre la pel·lícula, rodada a Bilbao, la seua ciutat natal: “Des que va arribar a les meues mans el guió de 70 BINLADENS, sempre he cregut que era una pel·lícula que havia de fer-se. D’una banda, perquè és un thriller clàssic amb un ritme endiablat i per un altre, perquè no se solen veure films d’aquestes característiques protagonitzats per dones. Dues dones, interpretades magistralment per Emma Suárez i Nathalie Poza, enfrontades i alhora necessitades per exigències de la tibant trama. Sí, calia fer-la”.

“70 Binladens”, que arribarà a les pantalles el divendres 8 de març, és una producció de Sayaka Produccions, Pokeepsie Films i La Pandadistribuida per Filmax.