Dins de la seua programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de l’any, els cines Kinépolis València acolliran dijous que ve 4 d’abril la preestrena de “Lo dejo cuando quiera”, la nova comèdia dirigida per Carlos Therón. La projecció estarà presentada pel propi realitzador, responsable també de la reeixida sèrie de Berto Romero “Mira lo que has hecho” i de cintes com a “Impávido” o “Es por tu bien”, aquesta última convertida en la tercera pel·lícula espanyola més vista de 2017 amb quasi 10 milions d’euros de recaptació.

“Lo dejo cuando quiera”, remake de la reeixida pel·lícula italiana SMETTO QUANDO VOGLIO, compta en el seu repartiment amb David Verdaguer, Ernesto Sevilla, Carlos Santos, Cristina Castaño, Miren Ibarguren i Amaia Salamanca, amb la col·laboració especial d’Ernesto Alterio i la participació de Pedro Casablanc, Gracia Olayo i Luis Varela.

Amics des de la facultat i àmpliament preparats, Pedro (Verdaguer), Arturo (Sevilla) i Eligio (Santos) són tres professors universitaris als quals la crisi ha deixat sense treball i sobreviuen cames ajudeu-me. Accidentalment troben la solució als seus problemes en el projecte d’investigació en el qual Pedro porta anys treballant: un complex vitamínic que ofereix, per a la seua sorpresa, un subidón apoteòsic i, a més, sense efectes secundaris. Vendre les pastilles els trauria immediatament de la crisi, però veure’s ficats de ple en el perillós món de la nit és alguna cosa que a aquests tres intel·lectuals els ve sens dubte massa gran.

LO DEJO CUANDO QUIERA, que arribarà a les pantalles el divendres 12 d’abril, és una producció de Telecinco Cinema i Mod Produccions amb la col·laboració de Mediaset España i Movistar+. La distribució nacional és a càrrec de Sony PicturesEntertainment Iberia.

Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna, amb el suport de ConsultiaTravel i Hotel Malcom& Barret, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.