El Festival de Cinema Antonio Ferrandis de Paterna, dins de la seua programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de l’any, acollirà divendres que ve 6 de juliol, els cinemes Kinépolis València, la preestren de la comèdia ” El mejor verano de mi vida “, l’última cinta dirigida per Dani de l’Ordre.

L’acte estarà presentat pel propi realitzador, considerat als seus 29 anys com una de les promeses més fermes del nostre cinema gràcies a títols tan destacats com Barcelona, nit d´estiu, Barcelona, nit d´hivern o El pregón.

La pel·lícula explica la història de Curro (Leo Harlem), un fantasios venedor de robots de cuina que somia amb un treball en el món financer. En plena crisi de parella i amb forts deutes, fa una promesa que no pot complir: si el seu fill Nico de 9 anys trau excel·lent en totes les assignatures, li portarà a unes vacances inoblidables. El xiquet ho aconsegueix i pare i fill emprenen un viatge que canviarà les seues vides per sempre.

El mejor verano de mi vida“, que arribarà a les pantalles el dijous 12 de juliol, és una producció de l’Àlber Audiovisual i Atresmedia Cinema distribuïda per A contra corrent films. La història conta en el seu repartiment amb Toni Acosta, Maggie Civantos, Jordi Sánchez, Alejandro Serrano, Isabel Ordaz, Gracia Olayo, Berto Romero, Antonio Dechent, Arturo Valls, Silvia Abril, Nathalie Seseña o Salva Reina, entre uns altres.

Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna, amb el suport de Consultia Travel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.