El concurs de curts del Festival de Cinema de Paterna afronta una nova edició, per a la qual s’han rebut 340 propostes.

Enguany destaca la forta presència de realitzadors joves, amb 101 treballs presentats en la categoria de Millor Direcció Jove, l’edició que més propostes ha rebut per a aquesta secció. En la categoria de Millor Ficció s’han presentat 239 curtmetratges.

“És un honor rebre tantes propostes en el nostre Festival, ja que demostra que el cinema està viu i que iniciatives com la que hem emprés des de l’Ajuntament de Paterna el reforcen”, ha destacat la Tinenta Alcalde de Garantia Social, Igualtat i Tradicions, Isabel Segura.

A més, Segura ha recordat que “des d’aquest equip de govern socialista continuarem treballant en aquesta línia, donant suport a la cultura espanyola, perquè és fonamental recolzar el talent des de les administracions públiques”.

Un jurat d’experts serà l’encarregat de seleccionar els curtmetratges semifinalistes, que es projectaran en la secció oficial del festival. Finalment, el nom dels curts guanyadors es coneixerà durant la pròxima edició del Festival de Cinema de Paterna “Antonio Ferrandis” i que tindrà lloc el mes de febrer a Paterna.