Dins de la seua programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de l’any, els cinemes Kinépolis València acolliran dijous que ve 26 de juliol la preestrena de “Blackwood”, l’última i esperada cinta de Rodrigo Cortés.

L’acte estarà presentat pel propi realitzador, considerat un dels referents nacionals del cinema de suspens gràcies a títols com a Concursante, Buried o Luces Rojas.
Basada en el clàssic literari adolescent de Lois Duncan, i produïda per l’autora de la saga Crepúsculo Stephenie Meyer, la pel·lícula explica la història de cinc adolescents problemàtiques que es veuen obligades a acollir-se a un programa experimental d’ensenyament impartit per l’enigmàtica Madame Duret (Uma Thurman) en l’internat Blackwood.

Prompte comencen a mostrar talents singulars que no sabien que posseïen, i a tenir estranys somnis, a més de visions i llacunes de memòria. Quan la frontera entre realitat i somni comença a fer-se massa difusa, totes comprenen per fi el motiu pel qual han sigut cridades a Blackwood. Encara que pot ser que siga ja massa tard…

“Blackwood”, que arribarà a les pantalles el divendres 3 d’agost, està produïda per Nostromo Pictures, Tremp Hill Entertainment i Fickle Fish Filmscon, amb la participació de Atresmedia Cine i Movistar+, i serà distribuïda en cinemes per Entertainment One.

Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna, amb el suport de Consultia Travel, Grupo 374 i Hotel Malcom & Barret, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenas i presentacions especials.