Els cinemes Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna continuen apostant per les produccions nacionals a través dels Preestrenos del Festival Antonio Ferrandis, que recentment van inaugurar nova temporada amb “La tribu” i el seu director, Fernando Colomo

Dins de la seua programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de l’any, el Festival de Cinema Antonio Ferrandis i els cinemes Kinépolis València acolliran dilluns que ve 26 de març la preestrena de ” El club de los buenos infieles “, comèdia que suposa el debut després de la càmera de Lluís Segura.
La projecció estarà presentada pel propi director i per l’actor alacantí Fele Martínez, guanyador d’un premi Goya i conegut pels seus treballs a les ordres de cineastes com Alejandro Amenábar, Pedro Almodóvar, Jaume Balagueró o Julio Medem.
La pel·lícula explica la història de quatre amics de la infància que es retroben en un sopar i reconeixen la monotonia en la qual es veuen immersos els seus respectius matrimonis. Disposats a donar un nou estímul a les seues vides, decideixen funden un club d’infidels amb conseqüències absolutament desastroses. Hovik Keuchkerian, Jordi Vilches i Adrián Llastra, entre uns altres, acompanyen a Martínez en la proposta.
“El club de los buenos infieles “, que arribarà a les pantalles el dijous 29 de març, és una producció de WKND i Casual Films distribuïda per Super 8.
Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna, amb el suport de Consultia Travel i Hotel Malcom & Barret, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenas i presentacions especials.