Dins de la seua programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de l’any, el Festival Antonio Ferrandis amb la col·laboració dels cinemes Kinépolis València acolliran dijous que ve 6 de setembre la preestrena de “Cuando los ángeles duermen”, l’última cinta dirigida pel sevillà Gonzalo Bendala.

L’acte estarà presentat pel propi realitzador i per l’actriu Ester Expósito, gran revelació de la pel·lícula i vista en sèries com Vis a vis, Estoy vivo o l’última producció de Netflix, Élite.

La pel·lícula conta la història de Germán, un home que porta una vida exemplar com a pare de família. No obstant això, un dia tot el seu món s’enfonsa quan atropella accidentalment a dues xiques adolescents. A partir d’aqueix moment, el protagonista haurà de fer tot el possible per a evitar que el succés acabe destrossant la seua vida i la dels quals estan a la seua al voltant. Al costat d’Ester Expósito, protagonitzen la cinta els guanyadors del Goya Marián Álvarez ((La herida, Lo mejor de mí)) i Julián Villagrán (Grupo 7, El Ministerio del Tiempo).

Cuando los ángeles duermen“, que arribarà a les pantalles el divendres 7 de setembre, és una producció de Áralan Films i Quan els Àngels Dormen AIE distribuïda per Filmax.

Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna, amb el suport de Consultia Travel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenos i presentacions especials.