El Festival de Cinema de Paterna “Antonio Ferrandis” ha obert el termini per a participar en el concurs de curtmetratges que se celebrarà en el marc de la sisena edició del Festival que tindrà lloc el mes d’octubre en la localitat valenciana de Paterna.

El concurs es dividirà en dues categories: Millor curt de Ficció, el que poden participar realitzadors i realitzadores de nacionalitat espanyola o estrangera amb residència a Espanya, i Millor director/a, dirigit a menors de 25 anys. En tots dos casos la temàtica serà lliure i no podran superar els 25 minuts de duració.

Tal com ha explicat la regidora de Cultura, Turisme i Foc Teresa Espinosa “amb aquest concurs volem reivindicar el talent de tants directors i directores que, especialment en aquesta edició a causa de les difícils circumstàncies que hem viscut per la pandèmia, han continuat treballant en condicions excepcionals per la cultura, tan necessària en moments com els viscuts”.

Amb l’objectiu de reconéixer el seu esforç, els guanyadors de les diferents categories rebran un trofeu i un premi en metàl·lic de 1.500 euros.