Dimecres que ve, 25 d’octubre, els cinemes Kinepolis de Paterna acolliran la preestrena de Alimañas, la primera pel·lícula escrita i dirigida per Jordi Sánchez i Pep Anton Gómez, que seran els encarregats de presentar la cinta davant el públic i els mitjans.

Alimañas és una comèdia negra, amb molt mala llet, protagonitzada per dos germans molt diferents, Carlos i Paco, interpretats per Carlos Areces i el mateix Jordi Sánchez, als quals els uneix l’ambició per heretar un edifici propietat de la seua anciana mare; edifici en el qual tots dos tenen posades totes les seues esperances per a millorar la seua precària situació econòmica.

Completen este repartiment de grans comediants les magnífiques Loles León, Sílvia Abril, Carmina Barrios i Pilar Bergés, amb la col·laboració especial d’Antonio Resines. La cinta arribarà als cinemes divendres que ve 27 d’octubre.

Mitjançant les Preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, Kinepolis i l’Ajuntament de Paterna, amb el suport de Consultia Business Travel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.