El Festival de Cinema de Paterna presenta dimarts que ve, 13 de febrer, la comèdia romàntica “Buscando a Coque”, el primer llargmetratge de la dupla Teresa Bellón i César F. Calvillo. El film, escrit i dirigit per la parella, està protagonitzat per Alexandra Jiménez. L’equip serà present en la presentació del llargmetratge , dins del marc del la IX edició del Festival de Cinema Antonio Ferrandis.

“Buscando a Coque” conta la història de Teresa i César, una parella feliç fins que una nit ella es fica al llit amb Coque Malla, el gran ídol del seu xic des de la seua adolescència. Teresa li ho confessa penedida, però ell no sap com reaccionar. César necessita parlar amb Coc, encara que el cantant ja no visca a Espanya. Així que la parella viatja a Miami en la seua cerca.

Alexandra Jiménez comparteix pantalla en aquesta ocasió amb Hugo Silva, guanyador del Premi Especial Antonio Ferrandis 2018, i amb el propi Coque Malla, que en aquesta ocasió s’interpreta a si mateix. La pel·lícula arribarà als cinemes el dimecres, 14 de febrer.

Mitjançant les preestrenes del Festival de Cinema Antonio Ferrandis, l’Ajuntament de Paterna i els cinemes Kinépolis, amb el suport de Consultia Business Travel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials. El passat 11 de gener, el cicle va iniciar la seua huitena temporada consecutiva amb un esdeveniment dedicat a la pel·lícula Valle de Sombras.