El Festival de Cinema de Paterna i els cinemes Kinépolis de la ciutat acolliran el dimarts, 7 de febrer la preestrena de “La niña de la comunión”, la nova pel·lícula de terror dirigida per Víctor García (Gallows Hill). La presentació serà a càrrec del propi realitzador i de la protagonista Carla Campra (Tots ho saben).

El film està ambientat al maig de 1987, en un xicotet poble d’interior. Després de la comunió de la seua germana, Sara i la seua amiga Rebe ixen una nit de festa i tornen a casa fent autoestop. Durant el trajecte, el conductor del cotxe les intimida amb bromes de mal gust, fins que algú – o “alguna cosa” – se’ls travessa en la carretera. En eixir del cotxe per a investigar, només troben una vella nina de comunió enmig del fosc bosc. A partir d’ací, començarà una esgarrifosa història, que involucrarà a Sara, la nina i la desaparició d’una xiqueta el dia de la seua comunió. La història arribarà a la pantalla gran el 10 de febrer.

Les Preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, organitzats per l’Ajuntament i Kinépolis Paterna, pretenen consolidar la connexió entre la ciutat i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials. El mes de gener passat, el cicle va iniciar la seua setena temporada consecutiva amb un esdeveniment dedicat a la pel·lícula “Llop feroç”.