Dimarts que ve 23 de maig el Festival de Cinema de Paterna acollirà, als cinemes Kinépolis de la ciutat, la preestrena de la comèdia “Como Dios Manda”, l’òpera preval de la directora Paz Jiménez. La presentació serà a càrrec de la directora, i li acompanyarà un dels intèrprets del film, l’actor Julián Villagrán (Operación Camarón).

La cinta, protagonitzada per Leo Harlem, compte la història d’Andrés Cuadrado, un funcionari conservador del Ministeri d’Hisenda, que es defineix a si mateix com un home “com Déu mana”. Després d’un desafortunat enfrontament amb una companya de treball, Andrés és sancionat i traslladat al Ministeri d’Igualtat. Allí tot és totalment nou per a ell, i haurà d’adaptar-se a la seua nova realitat. La cinta arribarà a les pantalles de tota Espanya el pròxim 2 de juny.

Les Preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, organitzats per l’Ajuntament de Paterna i Kinépolis amb el suport de Consultia Travel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol. El mes de gener passat, el cicle de preestrenes va iniciar la seua setena temporada consecutiva i en 2023 ha comptat ja amb esdeveniments dedicats a les pel·lícules Lobo Feroz, La niña de la comunión i Mari(dos).