Dilluns que ve 27 de març el Festival de Cinema de Paterna acollirà, als cinemes Kinépolis de la ciutat, la preestrena de la comèdia “De Caperucita a Loba”, basada en la novel·la homònima de Marta González de Vega (Pare no hi ha més que un). La cinta està dirigida per Chus Gutiérrez (Sense tu no puc). La presentació serà a càrrec de la directora i de la mateixa González de Vega, que s’ha encarregat de l’adaptació del guió i protagonitza la pel·lícula.

“De Caperucita a Loba” ens convida a endinsar-nos al costat de Marta en el bosc del drama, en el qual se succeiran situacions patètiques entorn a l’amor romàntic, de les quals trobarà la salvació a través de l’humor. Segons González de Vega, “una lloba és una Caputxeta que ha descobert que l’humor és el major superpoder que existeix. Perquè si ningú pot riure’s de tu més fort que tu, ningú pot fer-te mal amb res.”

La cinta arribarà a les pantalles de tota Espanya el pròxim 5 d’abril i compta amb un repartiment format per referents de l’humor i l’actuació, com Berto Romero, David Guapo, José Mota, Martita de Graná, Antonio Resines, Elena Irureta o Santiago Segura.

Les Preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, organitzats per l’Ajuntament de Paterna i Kinépolis amb el suport de Consultia Travel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol. El mes de gener passat, el cicle de preestrenes va iniciar la seua setena temporada consecutiva i en 2023 ha comptat ja amb esdeveniments dedicats a les pel·lícules Llop feroç, La xiqueta de la comunió i Mari(dues).