Dimarts que ve, 12 de setembre, el Festival de Cinema de Paterna acollirà, als cinemes Kinépolis de la ciutat, la preestrena de “El Cuco”, el nou thriller de terror de Mar Targarona (El fotògraf de Mauthausen). La presentació serà a càrrec de la directora i de la intèrpret Belén Cuesta (La Llamada), protagonista del film.

La cinta arribarà als cinemes el 15 de setembre, després del seu debut en el Festival de Màlaga i la seua nominació en el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Nêuchatel (NIFFF), a Suïssa.

La pel·lícula acompanya a Marc i Anna, embarassada de huit mesos, en les seues vacances. La parella decideix intercanviar la seua casa amb Hans i Olga, un matrimoni de jubilats alemanys. La calma i l’assossec inicial, es convertirà en un malson quan descobrisquen que Hans i Olga tenen altres plans per a ells.

Les Preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, organitzats per l’Ajuntament de Paterna i Kinépolis amb el suport de Consultia Travel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol. El mes de gener passat, el cicle de preestrenes va iniciar la seua setena temporada consecutiva i en 2023 ha comptat ja amb esdeveniments dedicats a les pel·lícules Llop feroç, Mari(dos), Setge, Com Déu mana o La meua soledat té ales.