Demà dimarts 25 de juliol, el Festival de Cinema de Paterna acollirà, als cinemes Kinépolis de la ciutat, la preestrena de “L’home del sac. L’origen del mite”, el nou llargmetratge del director Ángel Gómez Hernández (Veus). La pel·lícula és una aventura juvenil per a tots els públics que combina l’emoció i la diversió amb els esglais i el suspens.

La presentació serà a càrrec del director, i li acompanyarà l’actriu Macarena Gómez (30 monedes), una de les intèrprets del film. La cinta arribarà als cinemes l’11 d’agost, i també es distribuirà en Prime Vídeo.

La pel·lícula explora el mite de l’home del sac, endinsant-se en els orígens espanyols de la història a través de la història de tres germans que es muden a un xicotet poble, on s’han produït misterioses desaparicions de xiquets.

Les Preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, organitzats per l’Ajuntament de Paterna i Kinépolis amb el suport de Consultia Travel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol. El mes de gener passat, el cicle de preestrenes va iniciar la seua setena temporada consecutiva i en 2023 ha comptat ja amb esdeveniments dedicats a les pel·lícules Llop feroç, La xiqueta de la comunió, Mari(dues), De Caputxeta a Lloba, Setge i Com Déu Manda.