El Festival de Cinema Antonio Ferrandis de Paterna va celebrar el dissabte a la nit la V Gala dels seus Premis en el Gran Teatre de la ciutat.

La gala, presentada per Carolina Ferre, es va desenvolupar complint amb totes les mesures de seguretat i els assistents van poder gaudir d’actuacions musicals en directe i de la projecció dels curts guanyadors, “Un mal menor”, de Francisco Pérez en la categoria de jove realitzador/a i “Su Rider” d’Alberto Utrera en la categoria de Ficció Espanyola.

La regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa va ser l’encarregada d’entregar el premi honorífic a l’actor Javier Gutiérrez i va aprofitar el seu discurs per a posar en valor la rellevància de la cultura recordant que “aquest Festival que ajuda, cuida, protegeix, respecta i mestressa la cultura, va nàixer per a impulsar-la, i hui més que mai, ens reuneix per a reforçar-la i recolzar-la”.

Per la seua part l’actor guardonat Javier Gutiérrez durant els seus agraïments va voler destacar “la importància els festivals com el de Paterna que aposten pel cinema nacional, especialment en moments tan complicats com els que estem vivint”.

Finalment, el diumenge al matí el Festival posava el seu fermall d’or amb la creació d’un mural-grafiti de l’artista Cabiscol, en homenatge a l’actor Antonio Ferrandis, al carrer de la localitat que porta el seu nom, que va comptar amb la presència de la família de l’actor.

javier-gutierrez-festival-paterna

premiados-festival-paterna-2020