Aquesta vesprada a les 19 h, el Festival posarà el fermall d’or a la seua tercera edició amb la preestrena en exclusiva de “Sin Fin”, l’esperada pel·lícula de César Esteban Alenda i José Esteban Alenda protagonitzada per María León i Javier Rey als cinemes Kinepolis

El dilluns a la vesprada, Paterna va homenatjar el director valencià Paco Plaza per la seua trajectòria cinematogràfica, de la qual van poder gaudir els assistents amb dos de les seues pel·lícules més aclamades: “REC3: Génesis”, tercer lliurament de la saga de terror creada al costat de Jaume Balagueró, i “Verónica”, per la qual Plaza va ser nominat als Premis Goya a la millor direcció i al millor guió original.

La tercera jornada del Festival Antonio Ferrandis va estar carregada de sorpreses. D’un costat, la visita de la protagonista de “Verónica”, Sandra Escacena, amb la qual Plaza va compartir part del col·loqui moderat pel periodista Mikel Labastida en el Gran Teatre Antonio Ferrandis. Van parlar del procés de selecció i rodatge del film, i fins i tot director i actriu es van atrevir a cantar a duo.

Una retrospectiva repleta de curiositats sobre un dels referents del cinema de terror al nostre país.

Aquesta vesprada el Festival posa el fermall d’or a la seua tercera edició amb la preestrena en exclusiva de “Sin Fin”, l’esperada pel·lícula de César Esteban Alenda i José Esteban Alenda protagonitzada per María León i Javier Rey que es projectarà als cinemes Kinepolis de Paterna.