Dimarts que ve, 2 de maig, el Festival de Cinema de Paterna acollirà, als cinemes Kinépolis de la ciutat, la preestrena de la pel·lícula “Asedio”, dirigida per Miguel Ángel Vivas (El teu fill) i protagonitzada per l’actriu Natalia de Molina (Adeu). La presentació serà a càrrec del propi director.

La cinta, amb un ritme frenètic i molta adrenalina, ens conta la història de Dani, una antidisturbis de Madrid. Després d’una inesperada troballa durant un desnonament en un barri conflictiu, Dani es veurà involucrada en una trama de corrupció que la farà témer per si vida. Només podrà comptar amb l’ajuda de Nasha, la jove nigeriana a la qual acaba de desnonar. “Asedio” s’estrenarà en exclusiva als cinemes de tota Espanya el pròxim 5 de maig.

Les Preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, organitzats per l’Ajuntament de Paterna i Kinépolis amb el suport de Consultia Travel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol. El mes de gener passat, el cicle de preestrenes va iniciar la seua setena temporada consecutiva i en 2023 ha comptat ja amb esdeveniments dedicats a les pel·lícules Llop feroç, La xiqueta de la comunió, Mari(dues) i De Caputxeta a Lloba.