La regidora de Turisme, Cultura i Foc de Paterna, Teresa Espinosa, ha donat a conéixer el nom dels 10 treballs finalistes del concurs de curtmetratges del Festival de Cinema Antonio Ferrandis, que se celebrarà entre el 16 i el 20 d’octubre.

“Es tracta d’obres d’una qualitat excepcional, històries de temàtiques variades i dirigides per joves directors i directores que, amb els seus treballs, estan traçant el futur del cinema espanyol” ha destacat la regidora.

En la categoria de Ficció els finalistes han sigut “La llorona” d’Ismael Olivares, “Cerdita” de Carlota Pereda, “La octava dimensión” de Kike Maíllo, “Rosenwohl” de Miguel Llorens i “Transconsciencia” de Yelitó (Ángel Pascual).

Per la seua part en la categoria de Jove Realitzador/a, els seleccionats han sigut “El llibre” de Francesca Català Margarit, “Estate tranquilo” de Jesús Díaz Morcillo, “Fjalbö” de David Goñi i Alberto Gutiérrez, “Helado de menta” de Cristina Díez-Madroñero i “Los últimos minutos” de Bora Fangós Càmera.

Els treballs finalistes es projectaran el dijous 17 d’octubre en el Gran Teatre Antonio Ferrandis. Els interessats podran assistir de manera gratuïta i els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats dels seus tutors legals

A més, tal com ha explicat la regidora Espinosa “entre els assistents se sortejaran entrades dobles per a la gala de lliurament de premis que se celebrarà el dissabte i en la qual, a més de conéixer els curts guanyadors, es premiarà a l’actriu Carmen Machi per la seua trajectòria”.

Finalment, la regidora ha volgut destacar el treball del jurat format per l’actor, dramaturg i cineasta, Carles Alberola, la directora Eva Vizcarra i la productora audiovisual, Paloma Mora “que han seleccionat als deu finalistes entre els més de 350 treballs que s’han presentat aquesta edició” ha conclòs.