Després del seu excel•lent acolliment en 2017, amb més de 4.000 espectadors i visites il•lustres com les d’Álex de l’Església, Natalie Poza, Darío Grandinetti, Raúl Arévalo o Paco Plaza, els *preestrenos del Festival Antonio Ferrandis tornen a Kinépolis amb una de les comèdies més esperades de l’an

Els cinemes Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna continuen apostant per les produccions nacionals a través dels Preestrenas del Festival Antonio Ferrandis, que el pròxim 8 de març obriran la seua nova temporada amb la pel·lícula “La Tribu” i la presència del seu director Fernando Colomo, un dels grans mestres de la comèdia espanyola gràcies a títols com La vida alegre, Baixar-se al moro, Alegre dt. senar troppo, Al sud de Granada o Illa Bonica.

La projecció estarà presentada pel propi realitzador, responsable també del guió al costat de Joaquín Oristrell i Yolanda García Serrano.

Virginia (Carmen Machi), netejadora de professió i “streetdancer” vocacional, recupera al fill que va donar en adopció: Fidel (Paco León), un executiu que ho ha perdut tot, inclosa la memòria. Al costat de “Les Mamis”, l’extravagant grup de ball que formen les companyes de Virgínia, mare i fill descobriran que, malgrat venir de mons molt diferents, tots dos porten el ritme en la sang.

LA TRIBU, que arribarà a les pantalles el divendres 16 de març, està produïda per MOD Pictures, Atresmedia Cinema i Mod Produccions amb la participació de Atresmedia i Movistar+ i el suport d’ICAA. 20th Century Fox distribueix la pel·lícula a Espanya.

Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenos i presentacions especials.