Els cines Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna continuen apostant per les produccions nacionals a través de les Preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, que en aquesta nova temporada han comptat amb pel·lcules com “La tribu”, “El club de los buenos infieles”, “Campeones”, “Las leyes de la termodinámica”, “El mejor verano de mi vida”, “Blackwood”, “Cuando los ángeles duermen”, “Animales sin collar”, “Sin fin” o “Tu hijo”.

Dins de la programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de l’any, el Festival de Cinema de Paterna “Antonio Ferrandis” en col·laboració amb els cines Kinépolis València acolliran demà dimarts 4 de desembre la preestrena de “Miamor perdido”, l’últim llargmetratge dirigit per Emilio Martínez-Lázaro.

L’acte estarà presentat pel propi realitzador, responsable d’alguns dels títols més taquillers de la història del cinema espanyol (Huit cognoms bascos, Huit cognoms catalans, L’altre costat del llit) i un dels gran-dónes referents nacionals de les últimes dècades gràcies a treballs com Lulú de nit, Amo el teu llit ric, Els pitjors anys de la nostra vida, Carreteres es-*cundarias o Les 13 roses.

Mario (Dani Rovira) i Olivia (Michelle Jenner) sempre han sigut escèptics en l’amor. La nit en la qual acaben de trencar amb les seues respectives parelles es coneixen i una atracció inevitable els atropella. Ell és un monologuista que comença a tindre èxit i ella una actriu de teatre que sobreviu com a cambrera.

Quan troben un gatet de carrer decideixen anar-se a viure junts per a donar-li una llar. Ho bategen com “Schrödinger”, però només atén quan li diuen “*Miamor” i li parlen en valencià. Són feliços, però incrèduls amb l’amor que asseguen, i un dia es plantegen què ocorreria amb “Miamor” en cas que trencaren, i la decisió provoca que acaben trencant. Miamor, fart de discussions, s’escapa. Desesperats, posen cartells per tot el barri amb el reclam “Miamor perdut”.

“Miamor perdido”, que arribarà a les pantalles el divendres 14 de desembre, és una producció de Sony Pictures International Productions, Discontinuo La Pel·lícula AIE, Impala S.A. i Caos Films S.L., amb el suport internacional d’Halley Productions i en associació amb RTVE. La distribució és a càrrec de Sony Pictures Entertainment Iberia.

Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.