Els cinemes Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna continuen apostant per les produccions nacionals a través de les Preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, que en aquesta temporada han comptat amb pel·lícules com “Sota el mateix sostre”, “Perdent l’est”, “70 binladens”, “El deixe quan vulga”, “Bikes”, “Visca la vida”, “El conte de les mosteles”, “Pare no hi ha més que un”, “Viure dues vegades”, “El crack zero” o “El silenci de la ciutat blanca”.

Dins de la seua programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de l’any, els cinemes Kinépolis València acolliran dimecres que ve 16 d’octubre la preestrena de “L’Assassí dels Capritxos”, l’última pel·lícula dirigida per Gerardo Herrero (La platja dels ofegats, Silenci en la neu). La projecció estarà presentada pel propi realitzador i per l’actriu Aura Garrido (Stockholm, El Ministeri del Temps), protagonista de la cinta al costat de Maribel Verdú.

L’Assassí dels Capritxos, en paraules del seu director, “és una història que mescla el suspens amb el món de l’art, ja que es veuen involucrats els amos dels gravats del pintor Francisco de Goya amb els assassinats que es produeixen en el cercle de l’alta burgesia, tenint com a teló de fons els quadres de “Els capritxos” de Goya”. Ángela Armero és l’autora del guió d’aquest thriller policíac presentat en el passat Festival de Sitges i rodat en diverses localitzacions de Madrid, Pamplona i Brussel·les.

Diversos crims en un barri de classe alta tenen alguna cosa en comú: les seues víctimes col·leccionen gravats de Goya. Les inspectores Carmen Cobos i Eva González iniciaran la investigació en un entorn elitista on el trànsit d’obres d’art és habitual. Hauran de descobrir a un assassí que reprodueix amb les seues víctimes les escenes dels Capritxos de Goya.

La pel·lícula, que arribarà a les pantalles el divendres 18 d’octubre, és una coproducció de Tornasol / Els assassinats de Goya AIE (Espanya) amb Entre Chien et Loup (Bèlgica), i compta també amb la participació de TVE i Movistar+ i el suport d’ICAA, Comunitat de Madrid i Govern de Navarra – Filmoffice Navarra. La distribució nacional és a càrrec d’A contra corrent.

Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna, amb el suport de ConsultiaTravel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.