Els cinemes Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna continuen apostant per les produccions nacionals a través dels Preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, que recentment van inaugurar nova temporada amb “La tribu” i “El club de los buenos infieles”

Dins de la seua programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de l’any, el Festival Antonio Ferrandis amb la col·laboració dels cinemes Kinépolis València acollirà dimecres que ve 4 d’abril la preestrena de “Campeones”, l’última pel·lícula de Javier Fesser (El milagro de P. Tinto, La gran aventura de Mortadelo y Filemón, Camino). La projecció estarà presentada pel propi realitzador i per l’actriu Athenea Mata.

La pel·lícula explica la història de Marco (Javier Gutiérrez), un tipus sense massa optimisme que, després d’estavellar el seu cotxe contra un vehicle de la policia mentre conduïa embriac, acaba entrenant a un equip de bàsquet format per xics amb discapacitat. Comença la tasca a contracor sense imaginar que en ella trobarà el remei per a la seua crisi existencial.

“Campeones”, que arribarà a les pantalles el divendres 6 d’abril, és una producció de Películas Pendelton, Morena Films y Movistar+ distribuida por Universal Pictures International Spain.

Mitjançant el cicle de preestrena del Festival Antonio Ferrandis, Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna, amb el suport de Consultia Travel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.