El dilluns, 25 de març, el Festival de Cinema de Paterna va acollir la preestrena de la comèdia “Matusalén”, en el marc del Festival de Cinema Antonio Ferrandis. La presentació serà a càrrec del director de la cinta, David Galán Galindo (Orígens Secrets), el còmic i actor Julián López (Perdent l’est) i l’actriu Lucía de la Font (Sense tu no puc).

Julián López es posa en la pell de “El Álber”, un raper de 44 anys que es resistix a madurar. Una aposta amb el seu pare fa que acabe matriculant-se en la Universitat. Álber haurà d’aprovar totes les assignatures, en cas contrari haurà de deixar “eixa ximpleria del rap” per sempre. Considerat un xiquet pels seus pares, i un avi pels seus companys de classe, els xocs generacionals portaran a Álber a viure situacions que li portaran a reflexionar sobre el que significa madurar i defendre els somnis, per molt extravagants que semblen.

La pel·lícula compta amb un repartiment de luxe, encapçalat per Julián López, que reunix quatre generacions de grans intèrprets del cinema espanyol, com Miren Ibarguren, Antonio Resines, María Barranco, Adrián Lastra, Carlos Areces o Alberto Sant Joan. La música cobra especial importància en la pel·lícula, en la qual el hip-hop es convertix en un protagonista més, amb 9 cançons originals i temes interpretats pel mateix Julián López i Adrián Lastra. La cinta arribarà als cinemes el pròxim 5 d’abril.

El cicle de preestrenes continua la seua octava temporada consecutiva, i en 2024 ha dedicat diferents esdeveniments a les pel·lícules Vall d’ombres, Un mal dia el té qualsevol i Buscant a Coc.

Mitjançant les Preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna, amb el suport de Consultia Business Travel, consoliden la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.