Dins de la programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de l’any del Festival de Cinema de Paterna “Antonio Ferrandis”, els cines Kinépolis València acolliran dijous que ve 7 de febrer la preestrena de “Perdiendo el Este”, continuació de la reeixida comèdia de 2015 “Perdiendo el Norte” que suposa el debut com a realitzador de llargmetratges de Paco Caballero.

La projecció estarà presentada pel propi director i pel protagonista Julián López, integrant del mític equip de “Muchachada Nui” i actor de pel·lícules tan conegudes com “Que se mueran los feos”, Torrent 5, La tribu o Superlópez.

Els personatges de “Perdiendo el Norte” Braulio (Julián López), Rafa (Miki Esparbé) i Hakan (Younes Bachir) es traslladen en aquesta ocasió fins a Hong Kong, la ciutat asiàtica a la qual emigren a la recerca d’oportunitats després de les seues desventures a Berlín. Carmen Machi i Malena Alterio reprenen també els seus papers del primer lliurament i s’incorporen al repartiment Leo Harlem, Minyona Huang, Silvia Alonso, Edu Soto, Marcos Zhang i Fele Martínez. Nacho G. Velilla, director de “Perdiendo el Norte”, és el showrunner i també un dels guionistes d’aquest nou episodi.

“Perdiendo el Este”, que arribarà a les pantalles el pròxim 15 de febrer, és una producció d’Atresmedia Cine, Aparte Producciones, Acosta Producciones, A.I.E. y Warner Bros. Pictures España amb la participació d’Atresmedia, Movistar+, Orange i Trece i la col·laboració de Warner Bros. Entertainment España. La distribució és a càrrec de Warner Bros. Pictures España.

Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna, amb la col·laboració de ConsultiaTravel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.