Josué, Juan Antonio Sagredo y Paqui Periche

  • Josué Vergara suma la recent nominació, premi que va guanyar fa dos anys amb un altra creació, a un extens palmarés que inclou dos medalles de plata del Global Music Award, dos medalles Akademia Music Award, o la Menció d’Honor que va rebre este mateix cap de setmana en els “Jerry Goldsmith Awards” celebrat a Màlaga

La cançó de capçalera del Festival Antonio Ferrandis de Paterna, composta pel músic Josué Vergara, ha sigut nominada als Hollywood Music in Mitjana Awards, un dels premis de música internacionals més prestigiosos.

L’alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha felicitat el compositor paternero pel seu gran talent “premiat en els certàmens internacionals més importants i que vaticinen al nostre veí una carrera plena de molts més éxits“.

I és que, Josué Vergara, que este mateix cap de setmana va rebre una Menció d’Honor en els “Jerry Goldsmith Awards” celebrat a Màlaga, és un dels compositors valencians de música per a cine que més reconeixements ha collit en els últims temps.

A la seua recent nominació, premi que ja va guanyar fa dos anys amb una altra creació, cal sumar-li les dos medalles de plata del Global Music Award, així com les dos medalles d’Akademia Music Award.

En eixe sentit la regidora de Cultura, Paqui Periche, va voler agrair la predisposició de l’artista a “col·laborar amb el nostre Ajuntament component les bandes sonores dels esdeveniments més destacats com el Festival de Cinema Antonio Ferrandis, o la candidatura de Paterna a Ciutat Europea del Esport“.

Finalment, l’alcalde també va destacar la importància que esta nominació té per al festival de Cine Antonio Ferrandis “doncs permetrà que es conega a nivell internacional“.

El Hollywood Music in Mitjana Awards, que se celebrarà el pròxim 16 de novembre a Los Angeles, és un certamen que reconeix el talent dels músics encarregats de produir les melodies de mitjans visuals tant en cine com televisió, videojocs, comercials, etc.