L’Ajuntament de Paterna i els cines Kinepolis, continuen apostant per les produccions nacionals a través de les Preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, que dilluns que ve, 28 de gener, obriran la seua nova temporada amb la pel·lícula “Bajo el mismo techo” i la presència de la seua directora Juana Macías, guanyadora del Premi Goya al millor curtmetratge de ficció per “Siete cafés por semana” i nominada a la millor direcció novella per “Planes para mañana” (2010).

La projecció estarà presentada per la pròpia realitzadora, l’última pel·lícula de la qual, “Embarazados”, va ser una de les comèdies més destacades de 2016.

Juana Macías reflexiona en aquesta comèdia sobre el malson d’haver de compartir pis amb el teu ex, situació que es produeix amb aquests personatges després d’un divorci i per culpa d’una hipoteca. Quan Nadia (Silvia Abril) i Adrián (Jordi Sánchez) decideixen separar-se després d’anys de convivència, s’adonen que cap dels dos pot permetre’s abandonar el preciós xalet que van comprar en l’apogeu del seu matrimoni… i de la bambolla immobiliària. Atrapats pel deute i obligats a cohabitar, acaben declarant-se la guerra i muntant el seu particular camp de batalla sota el mateix sostre.

“Bajo el mismo techo”, que arribarà a les pantalles el pròxim 1 de febrer, és una producció de Feelgood Media y Bajo El Mismo Techo AIE, en associació amb Sony Pictures International Productions, amb la participació de RTVE i Movistar+ i el suport de l’ICAA. La distribució és a càrrec de Sony Pictures Entertainment Iberia.

Mitjançant aquest cicle, l’Ajuntament de Paterna i els cines Kinépolis, amb la col·laboració de ConsultiaTravel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.