Este divendres, 24 de novembre, el Festival de Cinema de Paterna acollirà, als cinemes Kinépolis de la ciutat, la preestrena de la comèdia familiar “La Navidad en sus manos”, dirigida per Joaquín Mazón (Cos d’elit). El propi realitzador i dos dels seus protagonistes, Ernesto Sevilla (El deixe quan vulga) i María Botto (L’altre costat), seran els encarregats de presentar la cinta.

Uns dies abans del Nadal, Papa Noel té un accident de trineu en ple centre de Madrid i acaba a l’hospital. Per sort, Salva, el seu company d’habitació, pot substituir-li en la seua sagrada labor nadalenca. Una original volta de rosca a les pel·lícules nadalenques amb una delirant i eixelebrada. En esta ocasió, a més, l’habitant més volgut del Pol Nortd està interpretat per Santiago Segura.la cinta arribarà als cinemes l’1 de desembre.

Les Preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, organitzats per l’Ajuntament de Paterna i Kinépolis amb el suport de ConsultiaTravel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol. El mes de gener passat, el cicle de preestrenes va iniciar la seua setena temporada consecutiva i en 2023 ha comptat ja amb esdeveniments dedicats a pel·lícules com El Cuco, La Ternura, Alimañas, Saben aquell o El Favor.