Les preestrenes del Festival de Cinema de Paterna Antonio Ferrandis obrin 2023 dijous que ve 19 de gener amb la preestrena de “Lobo Feroz”, el nou thriller del director uruguaià Gustavo Hernández (La Casa Muda). La projecció es durà a terme a les sales dels cines Kinépolis Paterna, i comptarà amb la presència de l’actriu i guanyadora del Premi Especial Antonio Ferrandis 2021, Adriana Ugarte (Durante la Tormenta), i de l’intèrpret Rubén Ochandiano (Los Abrazos Rotos).

La pel·lícula conta la història d’Alonso (Javier Gutiérrez), un policia a la vora de la llei, i Matilde (Adriana Ugarte) una dona a la recerca de venjança, que creuen els seus camins amb un jove professor (Rubén Ochandiano) mentre intenten descobrir a l’assassí que s’amaga després dels brutals crims de diverses xiquetes. La pel·lícula arribarà a les sales el pròxim 27 de gener de 2023.

Les Preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, organitzats per l’Ajuntament de Paterna i Kinépolis, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.