Dins de la programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de l’any, el Festival de Cinema de Paterna “Antonio Ferrandis”, en col·laboració amb els cinemes Kinépolis València, acollirà dimecres que ve 4 de setembre la preestrena de “Viure dues vegades”, la nova comèdia dirigida per María Ripoll (Ara o mai, No culpes al Karma del que et passa per carallot).

La projecció estarà presentada per la pròpia realitzadora i pels dos protagonistes, Inma Cuesta (nominada al Goya per les seues interpretacions en La veu adormida, Tres noces de més i La núvia) i l’actor argentí Oscar Martínez, vist en cintes com Toc, Toc o la recent El conte de les mosteles.

Rodada en diferents localitzacions de la Comunitat Valenciana al llarg de set setmanes, “Viure dues vegades” conta la història d’Emilio (Oscar Martínez), la seua filla Julia (Inma Cuesta) i la seua néta Blanca (Mafalda Carbonell), que emprenen un peculiar i alhora revelador viatge: abans que a ell li falle la memòria definitivament, la família l’ajudarà a buscar a l’amor de la seua joventut. En el camí, trobaran l’oportunitat d’una vida nova i sense paranys, amb decisions discutibles i contratemps que els portaran a enfrontar-se als enganys sobre els quals han muntat les seues existències. Serà possible viure dues vegades?

La pel·lícula, que arribarà a les pantalles el divendres 6 de setembre, és una producció d’Alamar Cinema 161 AIE, Comboi Films i Plural Jempsa amb la participació d’RTVE, Netflix, À Punt Mèdia, Film Factory Entertainment, Institut Valenciá de Cultura, Crega SGR i ICAA. La distribució nacional és a càrrec de Filmax.

Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna, amb el suport de Consultia Travel, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.