Paterna va celebrar dissabte passat la gala de lliurament premis de la VIII edició del Festival de Cinema Antonio Ferrandis, un esdeveniment en el qual l’actriu Maribel Verdú va rebre el Premi Especial en reconeixement a la seua trajectòria cinematogràfica.

El Gran Teatre Antonio Ferrandis va ser l’escenari encarregat d’acollir l’esdeveniment, que va comptar amb l’actuació de l’artista de Sand Art, conegut com el mag de l’arena, Felipe Mejías, qui va regalar al públic diferents creacions en directe amb arena, dibuixant els monuments més representatius de Paterna, així com algunes de les pel·lícules més emotives de la trajectòria de Maribel Verdú.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, al costat de les familiars d’Antonio Ferrandis, va ser l’encarregat d’entregar el Premi Especial a Maribel Verdú.

Per part seua, la Tinenta Alcalde de Presidència, Eva Pérez, va fer lliurament del Premi al Millor Director/a Jove a Coc Serrà, productor del curtmetratge Non Grata, en nom de la directora Alba Lozano.

El guardó per Millor Ficció el van rebre Lluís Prieto i Sofia Martell de mans del director de Kinépolis Paterna, Luis Esteban, per la seua obra Sacrifici.

La gala va posar el fermall d’or a la variada programació del Festival, que es va iniciar la setmana passada amb la inauguració d’una exposició fotogràfica retrospectiva del certamen en el cicle d’Exposicions en el Coetòdromi va fer patent que Paterna és tota una Ciutat de Cinema.