Més de 200 directors i directores han presentat les seues obres per a participar en la cinquena edició del concurs de curtmetratges del Festival de Cinema Antonio Ferrandis de Paterna que se celebrarà el mes vinent d’octubre en la localitat valenciana.

La regidora de Turisme, Cultura i Foc Teresa Espinosa ha valorat positivament l’alta participació destacant la importància d’apostar per la cultura en aquests moments.

“La situació de crisi que estem vivint està afectant d’una manera particular al sector de la cultura, per la qual cosa és fonamental que des de les administracions públiques recolzem el talent de tants joves realitzadors donant visibilitat als seus treballs” ha destacat la regidora.

I en aqueix sentit, Espinosa ha destacat que “els guanyadors rebran 1.500 euros amb el qual podran continuar desenvolupant la seua carrera”.

Quant a la participació per categories, la de Ficció és la que més propostes ha rebut amb 191 treballs, mentre que en la categoria de Jove Realitzador, dirigida a directors menors de 25 anys, s’han presentat una vintena de treballs.

El nom dels guanyadors es coneixerà durant la pròxima edició del Festival de Cinema Antonio Ferrandis i serà un jurat d’experts l’encarregat de seleccionar els curtmetratges semifinalistes que es projectaran en la secció oficial del festival.