Dins de la seua programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de la temporada, els cines Kinépolis València acolliran dilluns que ve 15 de maig el preestrena de “No sé decir adiós”, òpera prima del director Lino Escalera guardonada amb 4 Biznagas de Plata en l’últim Festival de Màlaga (Premi Especial del Jurat, millor guió, millor actriu, Nathalie Pozai millor actor de repartiment, Juan Diego).

La projecció estarà presentada pel propi realitzador i per la protagonista Nathalie Poza, nominada al Goya en tres ocasions i que ha treballat a les ordes de cineastes tan reconeguts com Cesc Gay, Mariano Barroso o Pedro Almodóvar.

L’actriu dóna vida a Carla, una dona que un dia rep una crida de la seua germana (Lola Dueñas) : son pare (Juan Diego) , amb el que fa temps que no es parla, està malalt. Eixe mateix dia, Carla agafa un vol a Almeria, a la casa de la seua infància. Allí, els metges li donen a son pare pocs mesos de vida. Ella es nega a acceptar-ho i contra l’opinió de tots, decidix portar-se’l a Barcelona per a tractar-li. Ambdós emprenen un viatge per a escapar d’una realitat que cap s’atrevix a afrontar. I serà en eixa fugida on s’acabaran trobant, on finalment es podran dir adéu.

Per mitjà d’este cicle, Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna, amb la col·laboració de Grup 374, Club Espanyol de Tenis, Hotel Malcom and Barret i Cabify, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cine espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.