Dins de la seua programació de presentacions de pel·lícules espanyoles més importants de l’any, el Festival de Cinema de Paterna “Antonio Ferrandis” acollirà dimarts que ve, 21 de maig, la preestrena de la comèdia valencia “Viva la vida” als cines Kinépolis València.

La projecció estarà presentada, entre d’altres, pel director José Luis Berlanga (fill del mític Luis García Berlanga) i el protagonista Pablo Chiapella, molt conegut pel seu paper d’Amador Rivas en la sèrie “La que se avecina”.

La pel·lícula es rodà en diferents localitzacions de la ciutat de València i en ella apareixen també intèrprets tan coneguts de la nostra comunitat como Diego Braguinsky, Guillermo Montesinos, Laura Romero, Cristina Perales, Lola Moltó, Carme Juan o Ferran Gadea.

Juan (Pablo Chiapella) decideix posar la seua casa com a aval en un negoci que sembla prometedor, encara que per desgràcia acaba perdent-la. Ana (Laura Romero), la seua dona, continua vivint en l’opulència sense saber el que li ha ocorregut al seu marit, fins que tota la família es trasllada a la casa dels pares d’aquest. Una vegada allí, la parella bregarà amb la nova situació de formes diferents: mentre Juan segueix obstinat a trobar el negoci que canvie tot, Ana decideix centrar els seus esforços en el negoci familiar de la lampisteria i en algun que un altre treball extra…

VISCA LA VIDA, que arribarà a les pantalles el divendres 24 de maig, és una producció de Voramar i Ondenou amb la col·laboració de RTVE, Àpunt Mèdia i IVC. La distribució nacional és a càrrec de Premium Cinema.

Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.