Dins de la seua programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de la temporada, els cinemes Kinépolis València acolliran dimecres que ve 23 d’agost la preestrena de “Verónica”, últim treball del director valencià Paco Plaza (El segundo nombre, Romasanta, REC), considerat un dels grans noms del cinema de terror contemporani a Espanya.

Basada en misteriosos arxius policials que mai van ser resolts, Verónica explica la història d’una adolescent (Sandra Escacena) que, després de realitzar una sessió de Ouija amb les seues amigues, comença a ser perseguida per una presència sobrenatural que amenaça amb danyar a tota la seua família.

Al costat de la debutant Escacena, el repartiment inclou també a Leticia Dolera, Ana Torrent o Sonia Almarcha. La pel·lícula, que arribarà a les pantalles divendres que ve 25 d’agost, és una producció d’Apatxes Entertainment i està distribuïda per Sony Pictures Releasing Espanya.

Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l’Ajuntament de Paterna, amb la col•laboració de Viajes Turia i La Plaza se Mueve (una iniciativa de Mar de Avellanas i Cervezas Alhambra), pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.