L’Ajuntament de Paterna i els cinemes Kinepolis València posen en marxa la iniciativa els ‘Preestrenos del Festival de Cinema Antonio Ferrandis’. Un projecte que aconseguirà que el certamen que es celebrarà a octubre, coincidint amb l’aniversari de la defunció de l’actor paterner, tinga major presència durant tot l’any.

La primera estrena serà la de la pel•lícula El Bar, del director Álex de l’Església, que presentarà el seu últim treball el pròxim 20 de març a les 19.30 hores en la sala 21 dels cinemes Kinepolis València. La pel•lícula, protagonitzada per Mario Casas, Blanca Suárez i Carmen Machí –entre uns altres- es va rodar en part en els Estudis Galàxia, en el municipi de Paterna.

El Bar s’estrenarà en totes les sales del país el 24 de març, però dies abans l’únic preestreno de la Comunitat serà en Kinépolis València amb la presència confirmada d’Álex de l’Església. L’Ajuntament de Paterna i Kinépolis València sortejaran les entrades per al preestreno a través de la pàgina web kinepolis en l’apartat de concursos. Per a poder participar serà necessari pertànyer al Grup d’Amics de Kinépolis (l’alta es realitza també en Kinepolis.es).

Els guanyadors es donaran a conèixer uns dies abans del preestreno a través de les xarxes socials i de kinepolis.es

  • Aquesta iniciativa, emmarcada en el Festival Antonio Ferrandis, i que compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Paterna i de Kinépolis València, farà que el certamen que es celebrarà a octubre, tinga major presència tot l’any
  • L’Ajuntament i Kinépolis sortejaran entrades dobles per al preestreno a través de Facebook i del grup d’amics de Kinépolis. Per a participar en el concurs serà necessari donar-se d’alta en “Grup d’Amics” de Kinépolis