Paterna ja ho té tot preparat per a celebrar demà dissabte, 17 de febrer, a les 21 hores la gala de l’IX Festival de Cinema Antonio Ferrandis, un esdeveniment concebut per a fomentar la cultura del cinema espanyol i en la qual l’actor Raúl Arévalo trepitjarà la catifa roja del Gran Teatre per a recollir el Premi Especial d’aquesta edició.

Durant l’esdeveniment també s’atorgaran els premis a la Millor Direcció Jove i Millor Ficció del concurs de curtmetratges.

Referent a això, la Tinenta Alcalde de Garantia Social, Igualtat i Tradicions, Isabel Segura ha assenyalat que “la celebració d’aquest Festival és un orgull per a Paterna i una mostra de l’aposta i el compromís de la nostra ciutat per la cultura i pel cinema espanyol”.

A més, enguany, el Festival ha eixit al carrer per primera vegada amb multitud d’activitats, enfocades sobretot per als més xicotets, per a fomentar la passió per aquest seté art. Així mateix, ha duplicat el nombre d’activitats i projeccions amb respecte al passat any.

Entre elles, cal destacar la multitudinària jornada del passat diumenge amb el Festival de Cinema Infantil on famílies paterneres i visitants van gaudir d’un matí ple de de tallers, atraccions, personatges de cinema i superherois gegants. Una vetlada en la qual es va compaginar amb la música, gràcies al Festival de Beatles for Kids.

Una altra de les cites més assenyalades d’aquests dies va ser ha sigut la projecció especial de “West Side Story”, de Steven Spielberg, en la qual es van donar cita centenars de veïns i veïnes i parelles ja que es va fer coincidir amb el Dia de Sant Valentí.