L’actor i director espanyol Raúl Arévalo rebrà el Premi Especial de la IX edició del Festival de Cinema Antonio Ferrandis de Paterna. Un reconeixement a tota la seua carrera que comparteix amb intèrprets de la talla de Maribel Verdú, Antonio de la Torre, Adriana Ugarte, Javier Gutiérrez, Carmen Machi, Nacho Fresneda, Emma Suárez o Hugo Silva.

Va debutar en la mítica serie “Compañeros”, a principis dels 2000. Va ser la seua interpretació en “AzulOscuroCasiNegro” (Daniel Sánchez Arévalo) la que va llançar la seua carrera com a actor. Ha participat en nombrosos projectes audiovisuals, tant en cinema com en televisió, com a “Balada triste de trompeta”, “Primos”, “Voy a pasármelo bien”, “El tiempo entre costuras” o “Antidisturbios”.

El premi especial Antonio Ferrandis se suma al seu particular palmarés, en el qual destaquen tres Goya. La seua interpretació en “Gordos” (Daniel Sánchez Arévalo) li va valdre el premi a Millor actor de repartiment. En 2016, la seua primera pel·lícula com a director, “Tarde para la ira”, va meréixer les estatuetes a Millor direcció novella i Millor guió original.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, i familiars d’Antonio Ferrandis, seran els encarregats de fer lliurament del guardó el pròxim 17 de febrer en la gala que se celebrarà en el Gran Teatre Antonio Ferrandis. El Festival celebrarà la seua novena edició del 8 al 17 de febrer, ampliant la seua programació i apostant per traure el cinema al carrer.

Raul Arévalo Premi Especial Festival Cinema Paterna 2024