El Festival de Cinema Antonio Ferrandis ha donat a conéixer les activitats que completaran la programació oficial de la seua primera edició, que se celebrarà durant els pròxims 14, 15 i 16 d’octubre a Paterna.

La primera activitat tindrà lloc el dia 14 a les deu del matí, i consistirà en una visita guiada als Estudis Galàxies, considerat el major complex audiovisual privat de la Comunitat Valenciana i centre de treball de les principals productores nacionals i cadenes de televisió.

Durant la visita, a més de conéixer la història dels estudis i les instal·lacions on es grava en l’actualitat part de la sèrie de Cuatro “Gym Tony”, els visitants podran assistir al rodatge de la pel·lícula “Locked”, una coproducció espanyola-irlandesa.

La pel·lícula, dirigida per Techo González està produïda pel valencià Pablo Gil, conegut per produir la cinta 3:19 en la que van participar actors com Miguel Ángel Silvestre, Félix Gómez o Bárbara Goenaga.

El film compte la història d’un jove que es veu implicat en l’escena de l’assassinat de la nóvia d’un narcotraficant i que haurà d’evitar que es conega la seua identitat per a salvar la seua vida, mentres al seu voltant se succeïxen les traïcions i conspiracions entre els membres de la banda. El repartiment compta amb reconeguts actors irlandesos com Brendan Coyle, que interpreta al famós personatge de John Bats en la sèrie britànica Downton Abbey, Diarmaid Murtagh, conegut per la seua participació en la sèrie Víkingos, o Gavin Drea, que hi ha participat en la sèrie documental de History Channel “Barbarians Rising” emesa este passat estiu.

Per útlim, per a facilitar el desplaçament fins els estudis de gravació situats en el Polígon Industrial Fuente del jarro, l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’empresa de transports Edetania, facilitarà un autobús gratuït que eixirà a les 9:30 hores des de la porta del consistori. Les places són limitades, per la qual cosa els interessats a assistir a la visita, hauran d’inscriure’s a través del correu festivalantonioferrandis@gmail.com indicant el seu nom, telèfon i DNI, podent reservar fins a un màxim de quatre entrades per persona.