L’actor Javier Gutiérrez rebrà el Premi Especial del Festival de Cinema Antonio Ferrandis de Paterna en la cinquena edició del certamen, un reconeixement que ja han obtingut Nacho Fresneda, Emma Suárez, Hugo Silva i Carmen Machi en anteriors edicions del certamen.

L’actor, la presència del qual en el Festival ja ha confirmat, rebrà el premi en la Gala, que se celebrarà el dissabte, 17 d’octubre en el Gran Teatre Antonio Ferrandis de la localitat i on també es donaran a conéixer als guanyadors del concurs de curtmetratges en les categories en les categories de Ficció i Jove Realitzador/a.

Durant la seua carrera, l’actor ha protagonitzat algunes de les pel·lícules espanyoles de major èxit com a “Campeones” o “El Autor”. A més, ha aparegut en nombroses sèries de televisió com “Los Serrano”, “Águila Roja” o les recents “Vergüenza” o “Estoy vivo”.

Guanyador de dos Premis Goya per “El Autor” i “La Isla Mínima”, pel·lícula que també li va valdre la Contxa de Plata al millor actor en el Festival de Cinema de Sant Sebastià, l’actor sumarà al seu extens palmarés el Premi Especial del Festival de Cinema Antonio Ferrandis de Paterna per la seua àmplia trajectòria artística.