Les preestrenes del Festival de Cinema de Paterna és un projecte que va arrancar al març de 2017 a col·laboració amb els cinemes Kinepolis i que des de llavors ha comptat amb més de 40 esdeveniments i la presència de prestigiosos cineastes i intèrprets de la nostra indústria

Després del parèntesi a causa de la crisi sanitària, els cines Kinépolis València i el Festival Antonio Ferrandis de Paterna van reprendre recentment el seu cicle de presentacions amb “Padre no hay más que uno 2” i la presència del seu director i protagonista, Santiago Segura

Dijous que ve, 10 de setembre, els cinemes acolliran la preestrena de “Un mundo normal“, la nova pel·lícula dirigida per Achero Mañas, guanyador de 3 premis Goya i responsable de títols com “El bola”, “Noviembre” o “Todo lo que tú quieras”.

Una comèdia que al seu torn és un viatge, sobre la vida i la mort, que el cineasta defineix com “una pel·lícula que parla del singular de cada ésser humà, de ser fidel o no a nosaltres mateixos, dels vincles familiars i de la mort que els separa. Però, per damunt de tot, és un homenatge a la meua mare que m’ha portat a aquest món i ha sabut donar-me tot l’amor i el suport necessaris per a resistir en el camí”. El propi realitzador assistirà, al costat de l’actriu Gala Amyach, a la presentació de la pel·lícula a la nostra ciutat.

Ernesto (Ernesto Alterio), un director de teatre excèntric i inconformista, rep la notícia de la mort de la seua mare. Camí al cementeri roba el taüt per a tirar el cadàver a l’oceà com era el seu desig. La seua filla (Gala Amyach), cansada de les seues bogeries, li acompanya amb la intenció de fer-li canviar d’idea. En el viatge descobrirà que el seu pare no és cap boig i que un ha de ser fidel a si mateix encara que això, a vegades, supose anar en contra de l’opinió de la majoria.

Un mundo normal”, rodada entre Madrid i València, és una producció de *¡Tornasol i Last Will Producciones Cinematográficas A.I.E., en producció associada amb Sunday Morning Productions S.L., amb la participació d’RTVE, Movistar+, À Punt Media i el suport de l’ICAA i del IVC de la Generalitat Valenciana. La pel·lícula arribarà a les sales l’11 de setembre de la mà de DeAPlaneta.